Вести

Програм Дечје недеље

7. октобар: Поздрав првацима: гостовање дечјих песника из неколико
градова Србије и честитке првацима свих основних школа из Прокупља
11.оо Сала Дома културе („9.октобар“ и „Мирко“)
12.00 Сала Дома културе („Ћићко“ и „Татко“)
8. октобар: Вече младих књижевних талената из Прокупља у 18.oo Сала Дома културе
8. октобар Вече малих талената Прокупља
19.оо Сала Дома културе
10. октобар: Извођење представе за децу `Лепотица и зверка`
12.00 Сала Дома културе

Награђени на ФЕДЕС-у провели викенд на Белом Камену

Победници Фестивала дечјег стваралаштва "ФЕДЕС2018." , захваљујући Граду Прокупљу , Туристичко спортској организацији и организаторима Музичкој школи и Дому културе провели су наградни викенд у одмаралишту на Белом камену.

Према речима Миљане Павловић ,професора музике -била је то заслужена награда за постигнуте резултате на прошлогодишњем фестивалу и прилика да се деца друже и лепо одморе у планинском амбујенту, где су телефони и друштвене мреже биле у другом плану. Деца су време проводила у шетњи и на спортским теренима. Једна од обавезних активности, као и ранијих година, била је посета опсерваторији на Видојевици.Поред тога посетили су и „царску чесму“.

 

Хит комедија "Туго бошке" у сали Дома културе

У сали Дома културе у четвртак 3.10.2019. године љубитељи позоришта имаће прилику да погледају хит комедију Тугo бошке, која ће почети у 20 часова. Kомедија “Туго Бошке”, аутора Љубише Динчића, говори о томе како се обећањима може постати политичарка са “педигреом” и перспективом.То је животна прича младе сељанке, Достане, коју тумачи млада глумица Милица Николић, распуштенице из села Непутинце која захваљујући свом стасу, а вешто користећи предизборне прилике, успева да постане лидер у селу, а затим и народни посланик у Паланци. Текст је писан на локалном дијалекту и изазива салве смеха. 

Цена улазница је 250 динара.

На сајту

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе