Вести

Култура у време ванредног стања

Због ванредног стања, и одлагања свих планираних културно уметничких програма, Дом културе ће на свом сајту објављивати два пута недељно линкове на којима можете погледати неке од снимљених програма из ранијег периода. На реду је традиционални концерт музичке секције Дома културе "Вече севдалинки" из 2019. године.

https://www.youtube.com/watch?v=OoQs7PHtD0g&t=1327s

Kњижевна омладина Прокупља која ствара у Дому културе, видео снимке казивања написане поезије и прозе, као и стихове познатих песника, објављиваће на сајту и фб страници Дома културе. На линку испод текста погледајте мини збирку песама  ауторке Теодоре Станојевић, чланице Књижевне омладине Прокупља.

http://kkfilfak.com/archives/2998

Култура у време ванредног стања

Због ванредног стања, и одлагања свих планираних културно уметничких програма, Дом културе ће на свом сајту објављивати два пута недељно линкове на којима можете погледати неке од снимљених програма из ранијег периода. На реду је позоришна представа за децу "Лажни принц Петар Пан" Аматерског позоришта "Хранислав Драгутиновић" која је играна у сали биоскопа 2014. године.

https://www.youtube.com/watch?v=ibV7hZqcCA8&t=738s

 

Култура и у време ванредног стања

Због ванредног стања, и одлагања свих планираних културно уметничких програма, Дом културе ће на свом сајту објављивати два пута недељно линкове на којима можете погледати неке од снимљених програма из ранијег периода. На реду је позоришна представа "Мала српска комедија" Аматерског позоришта "Хранислав Драгутиновић".

https://www.youtube.com/watch?v=Pc_K82tPQbY&t=1161s

Kњижевна омладина Прокупља која ствара у Дому културе, видео снимке казивања написане поезије и прозе, као и стихове познатих песника, објављиваће на сајту и фб страници Дома културе. Следећа песма је "Бели и црни коњи" ауторке Марије Радовић. 

На сајту

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе