Вести

Култура у време ванредног стања

Због ванредног стања, и одлагања свих планираних културно уметничких програма, Дом културе  на свом сајту објављује  линкове на којима можете погледати неке од снимљених програма из ранијег периода. На реду је позоришна представа "Иза кулиса" Аматерског позоришта "Хранислав Драгутиновић".

 https://www.youtube.com/watch?v=SCSJ99RNTw0

Култура у време ванредног стања

Kњижевна омладина Прокупља која ствара у Дому културе, видео снимке казивања написане поезије и прозе, као и стихове познатих песника, објављиваће на сајту и фб страници Дома културе. Данас објављујемо Милутина Милошевића.

https://drive.google.com/file/d/1AbKMu7bOPyL99LZKhTE6-bu5DMZFYtR_/view?usp=drivesdk

Култура у време ванредног стања

Због ванредног стања, и одлагања свих планираних културно уметничких програма, Дом културе ће на свом сајту објављивати два пута недељно линкове на којима можете погледати неке од снимљених програма из ранијег периода. На реду је позоришна представа "Анђела" Аматерског позоришта Хранислав Драгутиновић која је одиграна 2017. године.

https://www.youtube.com/watch?v=5fTWiQrSQuw

 

Kњижевна омладина Прокупља која ствара у Дому културе, видео снимке казивања написане поезије и прозе, као и стихове познатих песника, објављиваће на сајту и фб страници Дома културе. За данас објављујемо песму Наталије Илић, чланице КОП-а.

На сајту

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе