Вести

Новогодишњи концерт КУД Абрашевић

У сали Дома културе са почетком у 19:30, чланови КУД Абрашевић одржаће традиционални Новогодишњи концерт 22.12.2022. године. У току је продаја и  резервација карата по цени од 250 динара. Добро дошли!

Успешна премијера Сумњивог лица

Најављена премијера позоришне представе "Сумњиво лице" у режији Милана Илића Трше, распродата је за три дана. Љубитељи позоришта попунили су сва места у сали Дома културе и уживали у глуми чланова Аматерског позоришта "Хранислав Драгутиновић".

 

Смењивали су се смех и аплаузи. Прокупачка публика ужелела се домаћих класика попут Сумњивог лица, па је сала Дома културе била мала да прими све оне који су желели да погледају премијеру. Реприза представе биће 21.12.2022. године у термину од 19:30 часова.

Последње припреме пред премијеру

Ансамбл Аматерског позоришта "Хранислав Драгутиновић" припрема премијеру вечерње позоришне представе "Сумњиво лице" за 15. децембар и у току су последње припреме. Ансамбл броји 12 глумаца и кренуле су костимске пробе.

Све ће бити спремно за најављену премијеру где очекујемо, као и сваки пут раније, кад су премијере вечерњих представа да сала буде пуна. Представа почиње у 19:30 и резервација карата је у току. Цена улазница је 300 динара а карте се могу резервисати путем телефона 027/321002. Добро дошли!

На сајту

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе