Вести

Промовисан нови број часописа Ток

У Народном музеју Топлице, одржана је промоција 49. броја часописа Ток. На промоцији су говорили главни и одговорни уредник Драган Огњановић, уредник поезије Љубиша Красић, уредник есеја и критике Драган Барјактаревић као и Саша Миловановић.

Опширније: Промовисан нови број часописа Ток

Успешан наступ аматерског позоришта на фестивалу у Пожаревцу

У Центру за културу Пожаревац, почео је девети фестивал варошких позоришта Србије "Миливојев штап и шешир" на коме су, по четврти пут наступили глумци аматерског позоришта "Хранислав Драгутиновић"из Прокупља.  Прокупчани су имали част да  отворе фестивал представом "Ратко и Јулијана", по тексту Жељка Хубача, коју је режирао Зоран Цветковић. Трочлани жири је имао тежак задатак да из зреле и добро уигране глумачке екипе издвоји два најбоља глумца и додели две награде. По мишљењу жирија и публике посебно су се издвојили Мирољуб Мировић Фацир, који је добио награду за сликовито креирање лика Јеротија, и Небојша Миленковић Јумба, коме је припала главна награда вечери "Миливојев штап" за улогу Аврама Отела. Овом наградом Миленковић се сврстао у конкуренцију за главну награду фестивала "Миливојев шешир".

Опширније: Успешан наступ аматерског позоришта на фестивалу у Пожаревцу

Радови на крову при крају

Радови на реконструкцији зграде Дома културе теку добром динамиком. У току су завршни радови на крову зграде. Више фотографија погледајте у наставку вести или на ФБ профилу Дома културе.

Опширније: Радови на крову при крају

На сајту

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе