Вести

Отворена изложба "Овде је небо моје"

У народном музеју Топлице у организацији секције ликовних уметника при Дому културе, отворена је изложба ликовних стваралаца Топлице на којој је изложено педесетак радова тридесет аутора из Блаца, Житорађе и Прокупља. Изложбу је отворила је организаторка програма Дома културе Бисерка Милосављевић која је истакла да је покретање ликовне секције у Дому културе био добар потез, будући да је тиме дата институционална подршка ствараоцима који своју уметност немају где да покажу осим на оваквим манифестацијама.

Опширније: Отворена изложба "Овде је небо моје"

"Најпознатије светске беседе" на свечаној академији

Висока пољопривредно-прехрамбена школа из Прокупља добила је нови амфитеатар, опремљен најсавременијом наставном технологијом и рачунарима који прима 218 слушалаца. Овај објекат је отворен на дан школе 25. март, у присуству великог броја званица, представника министарства просвете и  локалне самоуправе. У програму свечане академије учешће је узео је и Дом културе из Прокупља са "Најпознатијим светским беседама" у извођењу Срђана Живковића, Зорана Раденковића и Далибора Поповића.

Опширније: "Најпознатије светске беседе" на свечаној академији

Изабрани најбољи рецитатори

 

У малој сали спортске хале др Зоран Ђинђић у организацији Дома културе, одржана је општинска смотра рецитатора. У жестокој конкуренцији изабрано је 17  најбољих рецитатора, ученика основних и средњих школа, који ће се опробати на окружном такмичењу.

Опширније: Изабрани најбољи рецитатори

На сајту

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе