Вести

Песници КД "Драинац" у Житорађи

У организацији Народне библиотеке Житорађе одржано је књижевно вече на дан св.Трифуна на коме су учествовали песници песничког удружења "Раде Драинац" из Прокупља и млади песници општине Житорађа.На програму су били духовни, родољубиви и љубавни стихови. Предиван простор Народне библиотеке био је испуњен публиком која и у малим срединама као што је Житорађа има интересовања за лепу писану реч.

 

Опширније: Песници КД "Драинац" у Житорађи

Пробе фолклора у болници

Дом Културе у Прокупљу, ради у отежаним условима јер због квара на топловоду нема грејања. Обзиром да се биоскопска сала у којој КУД "Абрашевић" има пробе такође не греје, у потрази за алтернативним решењем у сусрет нам је изашло руководство Опште болнице „Др Алекса Савић“ и сада се у конференцијској сали у болници одвијају пробе "Aбрашевића". КУД Абрашевић ће користити ову салу док се грејање не поправи у биоскопској сали односно не заврши реконструкција зграде Дома културе.

Сретењски сусрети песника

"Сретењски сусрети песника" биће одржани 13. фебруара у галерији Народног музеја Топлице са почетком у 18 часова. На осмим по реду песничким сусретима очекује се учешће тридесетак стваралаца из Топлице који су позвани да говоре своје омиљене стихове.

На сајту

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе