Вести

"Најпознатије светске беседе" на свечаној академији

Висока пољопривредно-прехрамбена школа из Прокупља добила је нови амфитеатар, опремљен најсавременијом наставном технологијом и рачунарима који прима 218 слушалаца. Овај објекат је отворен на дан школе 25. март, у присуству великог броја званица, представника министарства просвете и  локалне самоуправе. У програму свечане академије учешће је узео је и Дом културе из Прокупља са "Најпознатијим светским беседама" у извођењу Срђана Живковића, Зорана Раденковића и Далибора Поповића.

Опширније: "Најпознатије светске беседе" на свечаној академији

Изабрани најбољи рецитатори

 

У малој сали спортске хале др Зоран Ђинђић у организацији Дома културе, одржана је општинска смотра рецитатора. У жестокој конкуренцији изабрано је 17  најбољих рецитатора, ученика основних и средњих школа, који ће се опробати на окружном такмичењу.

Опширније: Изабрани најбољи рецитатори

Одржана промоција књиге "Светлост из таме"

У галерији Народног музеја Топлице у организацији Дома културе, одржана је промоција прве збирке песама "Светлост из таме" песника Мирка Ђокића, члана Савеза  слепих и слабовидих општине Прокупље. На промоцији су поред аутора књиге говорили и председник Савеза слепих Србије Милан Стошић, рецезент Ранко Бурић, Саша Миловановић и Ненад Раденковић из Ниша. 

Опширније: Одржана промоција књиге "Светлост из таме"

На сајту

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе