Вести

Зима неће утицати на реконструкцију Дома културе

На згради Дома културе чија је реконструкција после осам месеци застоја настављена крајем новембра ове године, постављена је кровна конструкција.„Ово је битан сегмент реконструкције који омогућава да се радови несметано одвијају и у зимском периоду. Интензивно ће се радити без обзира на временске услове, тако да очекујем да извођач радова  „Неимар“ из Ниша, испоштује рок од 150 дана предвиђен за завршетак реконструкције – истакао је вршилац дужности директора Дома културе Владица Ђорђевић.

Опширније: Зима неће утицати на реконструкцију Дома културе

Посебни програми

У оквиру посебних програма   Дом културе  организује неколико важних манифестација као што су Смотра рецитатора, Вече хумора „Златно магаренце“ и Дечју недељу. Такође редакција посебних програма је активно присутна и у организовању фестивала дечјег стваралаштва Федес и организацији посебних музичко поетских вечери као и у организацији посебних манифестација од значаја за општину (Светосавска академија, додела повеље Светог Прокопија, Дан позоришта и слично).

 

ФЕДЕС

Фестивал дечијег стваралаштва Топлице, ФЕДЕС, је манифестација која се у општинама Топличког округа одржава почетком новембра у организацији Дома културе и музичке школе "Корнелије Станковић" из Прокупља.

 Циљ манифестације је афирмација књижевног, ликовног и музичког стваралаштва младих Топлице. Фестивал траје неколико дана, током којих се организују такмичења младих инструменталиста,сликара и песника, такмичење у извођењу композиције балканске музике и наравно у извођењу дечије песме.

 

На сајту

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе