Вести

„Сан о вароши“

У сали Дому културе, љубитеље уметничког стваралаштва, кроз музику, песму и игру, забављали су музичари, солисти и фолкористи, тако што су их провели кроз неко раније, лепше време, приредивши им музичко-поетски догађај под називом „Сан о вароши“.
-Избор текстова драмских одломака, поезије и песама садржи САН и ВАРОШ, сваки сан о вароши се зачиње на селу, па је вече оплемењено етно звуком. Направили смо омаж неким познатим Прокупчанима, а вече одише југоносталгијом и отуда песме из Македоније и БиХ. Посебна захвалност припада Бобану Kостићу и Дому културе, као и Дому ученика, истакао је креатор овог програма Зоран Цветковић.

-Ово вече је било посебно, јер су нас учесници, кроз атмосферу, коју су направили на сцени, одвели у незаборавне музичке тренутке. „Сан о вароши“, није било само вече забаве, већ најдубљих емоција и носталгије за неким прошлим временима, истакли су Прокупчани, који су редовни посетиоци оваквих догађаја.
Организатор овог јединственог споја глуме, поезије, игре и музике, на тему старих времена, био је прокупачки Дом културе, а у програму су учествовали бројни извођачи, међу којима Анђела Ранђеловић, Дејан Јовичић, Даница Бејатовић, Зарија Отовић, ветеранска постава KУД „Абрашевић“, Марија Симић и други.

На сајту

Ко је на мрежи: 141 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе