Вести

ИСПАД ФЕСТ оправдао очекивања њубитења позоришта у Прокупљу

Фестивал „Испад фест“, који је по први пут одржан у нашем граду, наишао је на велико одушевљење публике, а организатори су обећали да ће и следеће године бити организован код нас.

 

-Са задовољством могу рећи да је позоришни фестивал „Испад фест“, који је трајао четири дана и за који су карте продате за пар дана, прошао запажено и са великим одушевљењем публике. Интересовање наше публике је било очекивано и велико, а како и не би кад су у представама овог фестивала играла позната имена српског глумишта. Неки од њих су Олга Одановић, Љиљана Стјепановић, Соња Кнежевић, Милош Ђорђевић, Стеван Пиале и Стефан Урош Тешић који је уједно идејни творац „Испад феста“ и продуцент, рекла је већник за културу Града Прокупља Милица Ерић. Како је истакла све је почело од идеје да Прокупље добије неки фестивал, где ће играти професионални глумци.

    -Наша сарадња је кренула почетком године када су гостовали код нас са комедијом „Удај се мушки“, у којој је публика најпре уживала. Очекујем да ће наша сарадња бити још јача, а њихова гостовања чешћа, наравно на обострано задовољство, истакла је већница Ерић. Она је подвукла да ће Град Прокупље и убудуће настојати да за своје суграђане обезбеди најквалитетније програме из области културе.

На сајту

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе