Вести

Изложба слика у холу биоскопа

У организацији Дома културе у холу биоскопа „Топлица“ отворена је „Пролећна изложба“. Своје радове изложили су уметници из Удружења ликовних стваралаца Топлице, које ради у оквиру секције ликовних ствараоца Дома културе.
– Ова изложба састављена је од ликовних дела која садрже много жеља, хтења, идеја – рекао је руководилац секције ликовних стваралаца Дома културе Милан Илић.
Он је нагласио да су ова дела премијерно изложена и настала су у току паузе између јесење и пролећне изложбе, које се традиционално организују да сликари и уопште ликовни уметници представе свој рад.
Директор Дома културе Тијана Петровић изразила је задовољство што догађаји из било ког сегмента културе, које организује ова установа, представљају комплетан уметнички догађај.
По први пут на овој изложби своје радове изложила је Милена Ђозић. Она је по професији учитељица али каже да јој се чини да слика одувек.
– Мислим да је дошло време да се најпре представим љубитељима сликарства и самим сликарима у мом граду – објашњава Милена.
Она се на овој пролећној изложби представила са своја четири рада, која већином имају духовну и верску тематику.
Иначе, на „Пролећној изложби“ једанаест ликовних ствараоца изложило је 35 радова.

На сајту

Ко је на мрежи: 3 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе