Вести

Изабрани најбољи рецитатори

 

У малој сали спортске хале др Зоран Ђинђић у организацији Дома културе, одржана је општинска смотра рецитатора. У жестокој конкуренцији изабрано је 17  најбољих рецитатора, ученика основних и средњих школа, који ће се опробати на окружном такмичењу.

Опширније: Изабрани најбољи рецитатори

Одржана промоција књиге "Светлост из таме"

У галерији Народног музеја Топлице у организацији Дома културе, одржана је промоција прве збирке песама "Светлост из таме" песника Мирка Ђокића, члана Савеза  слепих и слабовидих општине Прокупље. На промоцији су поред аутора књиге говорили и председник Савеза слепих Србије Милан Стошић, рецезент Ранко Бурић, Саша Миловановић и Ненад Раденковић из Ниша. 

Опширније: Одржана промоција књиге "Светлост из таме"

Промовисана књига "Стари конак" у Житорађи

У организацији КД "Драинац" у народној библиотеци у Житорађи одржана је промоција књиге "Стари конак" аутора Бојана Младеновића, рођеног београђанина, кога је игра судбине од раног детињства довела у Топлицу, очев родни крај. Инспирисан лепотама нашег краја нашао се у свету писане речи. Књига "Стари конак" представља збирку поезије и кратких прича која је прокупачкој публици представљена пре годину дана.

Опширније: Промовисана књига "Стари конак" у Житорађи

На сајту

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе