Вести

Новогодишњи концерт

КУД „Абрашевић“ на крају сваке календарске године, новогодишњим концертом обрадује своју публику. Концерт КУД „Абрашевић“ је део програма који се увек и са великим нестрпљењем очекује. Прокупачка публика на овом концерту са једнаким задовољством ужива у народним изворним песмама и играма овог веома успешног прокупачког ансамбла. Ове године, традиционални новогодишњи концерт биће одржан у понедељак, 17. децембра, у 20 сати, у позоришној сали Дома културе. Цена карте је 150 динара, а сви заинтересовани могу их резервисати на бројеве телефона 027/324-370 и 321-086.

 

 

"Златни дан" за суграђане

Две традиционалне манифестације, Јесења изложба слика и Евергрин вече, под именом "Златни дан". Програми Дома културе  којимасе прокупачка публика увек изнова радује. На „Јесењој изложби слика“ излагали су чланови Удружења ликовних стваралаца Топлице и љубитељима ликовне уметности представили своје радове, рађене у различитим техникама и из различитих области ликовне уметности. Они су својим делима и бојама, показали да и јесен, иако хладна и кишовита, може да буде лепа. Концерт евергрин музике, који је одржан после „Јесење изложбе“, свакако се уклапао у „Златни дан“ који је организовао Дом културе. Бројну публику забављали су најбољи вокални солисти Прокупља, уз пратњу оркестра Дома културе и Дечијег хора „Сањалице“. Уз најлепше хитове 60-тих, 70-тих и 80-тих година, присутна публика је имала прави повратак у прошлост, док су се старији Прокупчани вратили у дане младости.

 

Јесења изложба и Евергрин вече

У сали Дома културе 28. новембра биће приређена Јесења изложба слика Ликовних стваралаца Топлице а након тога за све љубитеље евергрин музике оркестар Дома културе пратиће најбоље прокупачке вокалне солисте у извођењу евергрин музике. Цена улазница за концерт је само 200 динара. Добро дошли!

На сајту

Ко је на мрежи: 9 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе