Вести

Пролећна изложба слика

У клубу Дома културе отворена је редовна пролећна изложба радова. У поставци за ову изложбу, љубитељи уметности су могли да погледају више од педесет радова прокупачких сликара и скулптора. Изложбу је отворила директор Дома културе тијана Петровић, која је том приликом нагласила да све секције Дома културе вредно раде да би суграђанима  испуниле дане уметношћу и културом.

 

 

 

 

 

 Тако је и Удружење ликовних стваралаца Топлице спремно дочекало своју пролећну изложбу. Од наших сликара много очекујемо јер су нас на то већ навикли и увек од њих много и добијемо. Зато поносно позивам све прокупчане да дођу и погледају изложбу која ће бити отворена за све суграђане наредних месец дана.

"Шева" најбоља представа на фестивалу у Бугарској

На управо завршеном Балканском фестивалу камерних позоришних форми у Софији Аматерско позориште "Хранислав Драгутиновић" наступило је са представом "Да ли је то била шева" и освојило је две престижне награде. Поменуту представу режирала је Тијана Петровић по тексту Ефраима Кишона у којој играју Ивица Илић, Златица Јовичић, Дејан Јовичић Шуца, Анастасија Цвијановић, Тијана Петровић, Јелена Лукић и Предраг Славковић. Сценографију је урадио Милан Илић Трша а костиме Златица Јовичић. За шминку је задужена Данијела Стевић.По оцени жирија представа "Да ли је то била шева" проглашена је за најбољу представу фестивала докје Предраг Славковић освојио награду за најбољу споредну мушку улогу на фестивалу(Шекспир).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Конкурс

Књижевно друштво „Раде Драинац“
И
КОП
Расписују

XIX Ђурђевдански књижевни конкурс

За циклус песама
Пет прича
Двадесет афоризама

Право учешћа имају људи до навршених 30 година
Радове слати на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Радове писати (Times New Roman 14) и потписати ћирилицом, пуним именом и презименом, навести: године, адресу и број телефона,
Рок слања радова, 26. април,

Прва три рада биће награђена!

Прва награда је летовање на плавом Јадрану!

На сајту

Ко је на мрежи: 17 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе