Вести

Промоција књиге у оквиру прозног понедељка

 

Према наводима аутора, књига представља збирку од петнаест прича разноврсних по садржају, стилу и тематици. Оно што је присутно скоро у свакој причи је класна борба, неразумевање међу људима, страх, депресија, усамљеност, питање Бога, као и покушај да се дође до граничне линије упознавања себе и превазилажења фобија, које нас сустижу на свакодневном нивоу, тако што ћемо у њих заронити што дубље.

-Писање је лакши начин да се осврнем на себе и кроз приче упознам себе. Писање је као гледање у огледало, оно је једна врста терапије и има лековито дејство, додао је аутор.

Одломке из овог дела, на промоцији је читала председник Kњижевне омладине Прокупља, песникиња Ивана Ђурковић. Душан Стојменовић је до сада објавио неколико текстова за портал Нова српска политичка мисао. Приче објављује у часописима ТОK (Прокупље), Без Лимита (Ниш) и Аутостоперски водич кроз фантастику (Београд). Своју прву књигу ,,Сведок својих опомена” објавио је за Народну библиотеку ,,Раде Драинац” из Прокупља, док је издавач његове друге књиге ,,Излаз и друге приче” – ,,Пресинг”.

На сајту

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе