Вести

Пробе фолклора у болници

Дом Културе у Прокупљу, ради у отежаним условима јер због квара на топловоду нема грејања. Обзиром да се биоскопска сала у којој КУД "Абрашевић" има пробе такође не греје, у потрази за алтернативним решењем у сусрет нам је изашло руководство Опште болнице „Др Алекса Савић“ и сада се у конференцијској сали у болници одвијају пробе "Aбрашевића". КУД Абрашевић ће користити ову салу док се грејање не поправи у биоскопској сали односно не заврши реконструкција зграде Дома културе.

Сретењски сусрети песника

"Сретењски сусрети песника" биће одржани 13. фебруара у галерији Народног музеја Топлице са почетком у 18 часова. На осмим по реду песничким сусретима очекује се учешће тридесетак стваралаца из Топлице који су позвани да говоре своје омиљене стихове.

Аматерско позориште опет у Пожаревцу

"Центар за културу Пожаревац"  од 21. до 26. фебруара 2013. године, девети пут организује аматерске глумачке свечаности "Миливојев штап и шешир" на којима ће учествовати и аматерско позориште "Хранислав Драгутиновић" из Прокупља. Ово ће бити четврти наступ прокупачких глумаца на фестивалу који је посвећен најбољим глумцима.

Опширније: Аматерско позориште опет у Пожаревцу

На сајту

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе