Вести

Промоција књиге "Плес кусих петлића"

У оквиру Културног лета у среду 3.јула у ресторану "Варошки сокак" одржаће се промоција књиге "Плес кусих петлића" аутора Ивка Михајловића. Позивамо све љубитеље афоризама да у 20 сати дођу у "Варошки сокак".

 

Најављена премијера "Шустера"

На конференцији за новинаре у сали биоскопа Топлица најављена је премијера представе "Др шустер" у част 40 година рада Радосава Кривокапића у аматерском позоришту"Хранислав Драгутиновић".Текст Душана Ковачевића одабрао је сам Кривокапић а режију је урадио Срђан Живковић, који је на конференцији за новинере рекао да је главну улогу понео Радосав Кривокапић, глумац, господин, представник старе добре генерације прокупачких глумаца.

Опширније: Најављена премијера "Шустера"

Награђени са ФЕДЕС-а боравили на Белом Камену

 

Учесници Фестивала дечијег стваралаштва који су као другу награду добили викенд на Белом Камену, боравили су у овом одмаралишту у организацији Дома културе и Туристичко спортског центра Прокупље који је и дародавац награде.
У планинском амбијенту Белог камена дружило се деветоро талентованих ученика основних школа из Прокупља и Блаца. За то време учврстили су своје другарство кроз песму и игру. Временски услови им нису били баш наклоњени тако да су део времена провели у топлим собама али то, по њиховим речима, никако није умањило уживање у награди.
Са награђенима су на Белом камену биле и Ивка Милутиновић и Драгана Станковић,чланице организационог одбора ФЕДЕС-а.

На сајту

Ко је на мрежи: 15 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе