Вести

Фолклорна секција и у Конџељу

Иницијатива Дома културе о покретању фолклорне секције у селима општине Прокупље, где год је то могуће,  наилази на подршку и велико интересовање. Судећи по одзиву деце, фолклорна секција, после Микуловца, заживеће и у селу Конџељ. У конаку Конџељске цркве на прво окупљање дошло је преко двадесет малишана који су присуствовали првом часу фолклора.

"Овде је небо моје" у Блацу

 

Изложба ликовних стваралаца Топлице "Овде је небо моје" отворена је у Блацу и у наредних недељу дана љубитељи уметности моћи ће да погледају радове тридесетак уметника из Топлице у Културном центру "Драинац".

Опширније: "Овде је небо моје" у Блацу

Формирана фолклорна секција у Микуловцу

 

 На иницијативу Дома културе у Микуловцу је формирана фолклорна секција чији су чланови ученици тамошње основне школе. Фолклорна секција радиће у оквиру КУД „Абрашевић“ са циљем да се и у сеоској средини подстакне очување и неговање нашег богатог фолклора и народне традиције. Тим пре што у сеоским школама углавном  не делују фолклорне секције а интересовање деце и њихових родитеља који су одушевљено подржали иницијативу Дома културе је изузетно.

Опширније: Формирана фолклорна секција у Микуловцу

На сајту

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе