Вести

Одржана промоција књиге Зорана Стошића "Противотров"

У галерији Народног музеја Топлице у организацији Дома културе одржана је промоција четврте збирке песама  аутора Зорана Стошића под називом "Противотров".

Опширније: Одржана промоција књиге Зорана Стошића "Противотров"

"Мала српска комедија" играна у Ћуприји

Ансамбл Аматерског позоришта „Хранислав Драгутиновић“ из Прокупља са представом „Мала српска комедија“ представио се публици у Ћуприји у оквиру тамошњег културног лета. Представу коју је по тексту Драгана Алексића режирао Милан Илић Трша, прокупачки глумци одиграли су пред око стотинак гледалаца у сали Музичке школе „Душан Сковран“ у Ћуприји .
„Мала српска комедија“ у којој улоге тумаче Биљана Стојановић,Алексалндра Ђорђевић,Зоран Раденковић, Ивица Илић и Срђан Бактијаревић у Ћуприји је имала своје девето извођење чиме се сврстала у ред представа које су прокупачко позориште представиле су више градова Србије.

Настављени радови на згради Дома културе

На градилишту зграде Дома културе настављени су радови на реконструкцији објекта.

 "У току су припреме за изливање још једне плоче, припремљени су стубови и наредних дана завршићемо и тај део посла. Након постављања плоче покрићемо тај део зграде и од понедељка 5. августа укључићемо више радника за унутрашње малтерисање", рекао је главни мајстор на градилишту Родољуб Момчиловић.

Опширније: Настављени радови на згради Дома културе

На сајту

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе