Вести

Рок преображење по четврти пут

Четврти пут за редом у башти биоскопа „Топлицa“ одржан је концерт „Рок Преображење“ на коме су наступили бендови „Silver Sight“, „Reflection“ i „Top rok“.

Манифестација се одржава у циљу промовисања позитивних музичких тековина и учешћу младих на музичким манифестацијама.

Организатори су прокупачки Биг Бенд, Агенција за организовање концерата и Канцеларија за младе, уз подршку Дома културе, Туристичке организације и локалне самоуправе.

Позив за учешће на ФЕДЕС-у 2013

             

Организациони одбор Фестивала дечјег стваралаштва Топлице (ФЕДЕС) упућује интерни

ПОЗИВ

свим музичарима, текстописцима, композиторима и аранжерима који живе у Топлици или су везани за Топлицу на неки други начин, да својим делима за децу учествују у стварању значајне улоге шестог по реду Фестивала дечјег стваралаштва 2013.

У том смислу Организациони одбор Фестивала је овластио Срђана Живковића, уметника, да у име Фестивала прикупи текстове за децу, композиције и обави разговоре са аранжерима.
Како је рок за одабир радова између 1. и 15. септембра, молимо све заинтересоване да на време доставе своје понуде.

Опширније: Позив за учешће на ФЕДЕС-у 2013

Топлички песници у Брусу

Чланови Књижевног друштва „Раде Драинац“ учествовали су прошлог викенда на Поетско ликовној колонији која је под називом „Кознику у походе 2013" одржана у организацији Културног центра из Бруса. У амбијенту средњевековног града Козника десетак километара од Бруса, своје стихове говорили су Љубиша Красић, Миливоје Крстић, Драган Огњановић и Милош Стојиљковић заједно са још десетак песника из Александровца, Крушевца, Трстеника и Краљева. Манифестација „Кознику у походе“ одржана је по 14. пут а песницима из Топлице ово је било прво учешће.

 

На сајту

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе