Вести

Смотра рецитатора

Смотра рецитатора "Песниче народа мог" је манифестација која се више од 40 година у организацији Дома културе а у сарадњи са Савезом аматера Србије и Министарством културе републике Србије, одржава у Прокупљу и градовима Топличког округа.Циљ смотре је упућивање омладине у сложене садржаје поезије, култивисање говорног изражаја и трагање за суштинским вредностима песме.

Дечија недеља

Дечја недеља је први пут обележена у Србији давне 1937. године, а регулисана је Законом о друштвеној бризи деце 1987. године. Њен циљ је да укаже на стварни положај деце и младих у друштву. Али са друге стране и да деца покажу шта знају и шта умеју.

Зима неће утицати на реконструкцију Дома културе

На згради Дома културе чија је реконструкција после осам месеци застоја настављена крајем новембра ове године, постављена је кровна конструкција.„Ово је битан сегмент реконструкције који омогућава да се радови несметано одвијају и у зимском периоду. Интензивно ће се радити без обзира на временске услове, тако да очекујем да извођач радова  „Неимар“ из Ниша, испоштује рок од 150 дана предвиђен за завршетак реконструкције – истакао је вршилац дужности директора Дома културе Владица Ђорђевић.

Опширније: Зима неће утицати на реконструкцију Дома културе

На сајту

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

Како до нас

Ускоро на програму Дома културе